Radio Emanuel
LIVE OFFLINE
Country: Albania
Loading...
track image Now Playing :

Radio Emanuel vazhdon misionin për përhapjen e Ungjillit. Vizioni ynë për të ardhmen është rritja e zonës së mbulimit dhe vënia në shërbim ndaj çdo personi që është në kërkim të së vërtetës.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...