12. Radio Dukagjini
Country: Albania Albania
Genres:dancepop
Playing:

Me idenë: Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pashoq të ekipit, një radio popullore, e cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si RADIO ME POPOLLORE NE 10 VJETET E FUNDIT.

Contacts

Address: Fehmi Agani, p.n

Email: info@dukagjini.com

Phone: 039 434 281